skip to Main Content

Wie is de man achter de schermen?

Hans Meijer

Hans Meijer startte 24 jaar geleden met Tennis Air Travel. Op dat moment was hij clubtrainer in Nijmegen en een groep leerlingen van hem leek het een fantastisch idee om eens op tennisreis te gaan. De eerste tennisvakantie ging toen naar Tunesië. Iedereen kwam erg enthousiast terug en men vertelde het voort. Al snel kwamen er meerdere aanvragen bij Hans binnen en hij besloot toen een bedrijf op te richten: Quality World of Tennis met als sub-onderneming Tennis Air Travel.

Het ontstaan

Jaarlijks volgden er meerdere reizen in de weken dat Hans vakantie had. De reizen liepen aardig vol en na 3 jaar resulteerde dit door ‘mond op mond reclame’ in steeds grotere reisgezelschappen. Hans besloot met zijn toen nog beperkte kennis over de reiswereld en het maken van een website dit avontuur aan te gaan. Hij  leerde de fijne kneepjes op het gebied van toerisme en zo ontstond: www.tennisreizen.net.

En nu sinds kort worden er ook via www.tennisstages.be. tennisreizen aangeboden in België. Maurice Maessen biedt u de tennistrainingen aan, en tevens begeleid hij u in het boeken van vluchten, transfers en hotel aan. 

Contact kunt u opnemen via  voor al uw vragen of een opmaat offerte. 

Maurice Maessen, Ophovenstraat 21/8, Neeroeteren [0471.6266677] 

Een deelnemer schreef ooit de pakkende woorden:
Hij organiseert professionele tennisreizen met een glimlach”; een hele kunst! Dát is Hans! In het kort…

En vandaag de dag

De trainers kiest hij zorgvuldig uit en zo gaat er altijd een fantastische crew mee op reis. Als mensen op reis zijn geweest met Tennis Air Travel, trainen mensen graag verder bij de coaches. Hans noemt dit ‘een goed teken’ voor de kwaliteit van de trainingen op de reizen. Zelf legt hij zich noodgedwongen steeds meer toe op het reisleiderschap omdat het gemiddelde aantal deelnemers aan een reis erg is toegenomen en er altijd wel wat te regelen valt. Op de baan heeft hij het eigenlijk meer naar zijn zin…