skip to Main Content

Reisvoorwaarden

Om de laatste versie van de reisvoorwaarden te downloaden, klik je hieronder:

Reisvoorwaarden 2022V1.0 van Tennis Air Travel

Lees a.u.b. onze reisvoorwaarden goed door

REISVOORWAARDEN 2022V1.0

 

Bij Tennis Air Travel gaan alle reizen altijd door!

Sinds COVID-19 actief is, geldt het volgende:
Je bent zélf verantwoordelijk voor het boeken van de reis. Tennis Air Travel helpt je graag om te bepalen waar dat het beste kan. Je kunt een pakketreis boeken bij één van onze partners, online bij een touroperator of bij je eigen reisbureau. Ook kun je je reis zelf samenstellen: je boekt je vluchten, de hotelkamer en je transfers. We adviseren je om het zogenaamde Flexpakket te boeken: hierdoor kun je tot 15 dagen voor vertrek kosteloos je reis annuleren en krijg je je geld minus de geringe kosten die je voor het Flexpakket betaald hebt zeer snel weer terug. Wij verkopen je dus alléén het tennisprogramma!

Je kunt alléén één van onze tennisprogramma boeken door een boekingsformulier voor dit tennisprogramma online in te vullen en te versturen. Als je niet op tijd annuleert (15 dagen vóór de vertrekdatum), verplicht het inzenden van dit formulier je tot betaling van het geboekte tennisprogramma. Annuleer je tot 15 dagen voor vertrek, dan krijg je je geld van ons terug of vervalt de betalingsplicht.

Ook geef je door te boeken aan dat je akkoord gaat met deze reisvoorwaarden. Geef je een boekingsopdracht via e-mail, WhatsApp of andere ‘social media kanalen’, dan geldt dat alle onderdelen die wij voor je hebben geboekt en betaald bindend zijn en aan Tennis Air Travel moeten worden voldaan.

Tennis Air Travel behoudt zich het recht voor om geboekte trainingsuren aan te passen als een trainingsindeling voor jou/jullie resulteert in een privéles, in een duo-les (les voor 2 personen) of een les met 3 personen. In deze drie situaties veranderen wij de tijdsduur van een les/training:

Privéles:
Een les van één uur wordt een les van 30 minuten
Een les van twee uur wordt een les van 60 minuten

Duo-les:
Een les van één uur wordt een les van 30 minuten
Een les van twee uur wordt een les van 60 minuten

Een groep van 3 personen:
Een les van 1 uur wordt een les van 45 minuten
Een les van 2 uur wordt een les van 90 minuten

Tennis Air Travel werkt veel samen met een reisbureau. Dit bureau is aangesloten bij de Duitse “SGR, de A.N.V.R. en het Calamiteitenfonds”, maar alleen als er pakketreizen zijn geboekt. Er is sprake van een pakketreis als je minimaal twee onderdelen van een reis bij één en dezelfde touroperator hebt ondergebracht. Een pakketreis bestaat uit vluchten, hotelkamer en transfers.

Wij werken veel samen met: Reisebüro SANCARBARLAZ GbR, Petersburger Wall 17, 49074 – Osnabrück, Deutschland. Tel. +49 541 506 470. Website: https://san-tours.de. E-mail: .

De kamerboekingen en pakketreizen worden ondergebracht bij grote, stabiele reisorganisaties. Je kunt bij Tennis Air Travel op 3 manieren boeken:

1 – Je boekt zelf de reis via een touroperator welke is aangesloten bij de SGR en de A.N.V.R. Je boekt bij ons dan alleen het tennisprogramma

2 – Je boekt via een reisbureau naar keuze; ook bij deze variant boek je bij Tennis Air Travel dan alleen je favoriete tennisprogramma

3 – We stellen samen met jou/jullie een pakket samen: vluchten, hotelkamer, transfers & tennisprogramma. Je boekt zelf alle onderdelen van de reis en bij ons het tennisprogramma. Bij deze variant krijg je voor de hotelkamer een verzekeringsbewijs waardoor bij faillissement de kosten voor de hotelkamer via de Duitse SGR zijn terug te vorderen.

Tennis Air Travel boekt per reis een beperkt aantal plaatsen in. Als de reis van jouw keuze reis is volgeboekt, dan proberen wij je op basis van ‘een boeking op aanvraag’ alsnog in te boeken. Binnen 48 uur geven wij je uitsluitsel over jouw deelname aan een reis. Wordt een aanvraag toegekend, dan geldt deze als een boeking en is deze bindend.

Tennis Air Travel raadt iedereen aan een annulerings- en reisverzekering af te sluiten. Kun je niet mee door bijvoorbeeld ziekte, dan dekt een annuleringsverzekering dat. Voor verdere details verzoeken wij je om de voorwaarden van jouw verzekering(en) goed door te lezen. Denk eventueel ook aan een “sportclausule” op een reisverzekering om blessures in te dekken.

Tennis Air Travel boekt “zonzekere” bestemmingen. “Goed-weer-garanties” kunnen wij natuurlijk nooit geven. Bij slecht weer proberen wij iedereen op andere manieren te vermaken.

Tennis Air Travel is een initiatief van Hans Meijer. Contactpersoon voor alle vragen, boekingen, etc. is Hans Meijer, telefonisch te bereiken op 06-54278765 (vanuit het buitenland: 0031-6-54278765); ook in de avonduren en in het weekend. E-mail wordt dagelijks gelezen en verwerkt.

De vluchten vertrekken vanaf meerdere luchthavens. Het meest gebruikt en het meest gemakkelijk om te boeken zijn o.a: Schiphol, Eindhoven, Brussel Zaventem, Düsseldorf International, Weeze (NRN) & Rotterdam/Den Haag.

Tennis Air Travel is nooit verantwoordelijk voor blessures. Als je niet of slechts gedeeltelijk aan het tennisprogramma kunt deelnemen, dan ontvang je de reissom (of een deel daarvan) niet van ons terug. Een eventuele sportclausule op een reis- of annuleringsverzekering dekt dit mogelijk wel. Je ontvangt van ons een annuleringsnota voor het tennisprogramma.

Bij een faillissement van een hotel of touroperator gelden de voorwaarden van het betreffende hotel en/of de touroperator. Deze zijn meestal per reis verschillend; je kunt de voorwaarden van de door jou geboekte reis altijd bij de touroperator of het reisbureau opvragen.

Hierbij maken wij graag van de gelegenheid gebruik je nogmaals te wijzen op het belang van een goede reis- en annuleringsverzekering mét daarop een sportclausule!